Robert Pattinson e mai mult decat un vampir cuceritor!


Fara indoiala, Robert Pattinson este, in prezent, idolul adolescentelor de pretutideni, cu toate ca acum cativa ani era un doar un actor care lupta din greu sa-si faca loc pe scena Hollywood-ului. Desi multi au impresia ca artistul nu este mai mult decat un cuceritor sarmant, cariera sa, cu siguranta, dovedeste contrarul.Poate ca “Twilight” a facut din el un “nume”, dar, credeti sau nu, Robert Pattinson a jucat in mult mai multe productii decat cele cu vampiri.

Vanity Fair (2004): Primul rol al lui Robert Pattinson a fost in „Vanity Fair”, unde l-a interpretat pe Rawdy Crawley, intr-un rol destul de mic. Pelicula, a carei actiune se desfasoara in secolul al XIX-lea, urmareste povestea unei tinere sarace, pe nume Becky Sharp (Reese Witherspoon), care incearca, din rasputeri, sa urce pe scara sociala.

Harry Potter & The Goblet of Fire (2005): Dupa „Vanity Fair”, Pattinson a avut cateva roluri nesemnificative, dar urmatorul pas mare a fost, fara indoiala, Harry Potter, unde l-a interpretat pe Cedric Diggory, unul dintre campionii Hogwarts in Turneul Triwizard.

The Haunted Airman (2006): Dupa cateva roluri ceva mai lejere, Robert Pattinson se orienteaza catre lucruri serioase. In „The Haunted Airman”, actorul se transpune in pielea lui Toby Jugg, un pilot ranit, tintuit intr-un scaun cu rotile, care isi petrece zilele intr-un spital straniu in care incepe sa-si piarda mintile.

The Bad Mothers Handbook (2007): Dar si dragostea e serioasa, nu? In „The Bad Mothers Handbook”, semneaza pentru rolul lui Daniel, un tanar care sta langa fata de care era indragostit in liceu si care acum este insarcinata. Si nu, nu el este tatal. In cele noua luni de tranzitie, personajul sau invata sa faca fata dragostei, femeilor puternice, dar si familiei.

Harry Potter Order of the Phoenix (2007): Dupa doi ani de la prima aparitie in franciza Harry Potter, Robert Pattinson se reintoarce in rolul lui Cedric Diggory.

The Summer House (2008): Filmul este un scurt metraj despre dragoste si despartire. Pattinson il interpreteaza pe Richard, un adolescent de 18 ani, care pune capat unei relatii pentru o alta fata. Problemele apar atunci cand realizeaza ca inca o iubeste pe fosta si ca ar face orice sa o recucereasca.

How To Be (2008): De aceasta data, artistul intra in pielea lui Art, un barbat care are o cadere nervoasa si care apeleaza la un guru pentru a-si face ordine in viata.

Little Ashes (2008): Preferatul nostru! Nu de alta, dar Robert Pattinson il interpreteaza pe nimeni altul decat Salvador Dali. Filmul se axeaza pe tinereatea celebrului pictor, dar si pe controversatele sale relatii.

Twilight / New Moon / Eclipse (2008, 2009, 2010): Pattinson chiar a facut cea mai buna alegere cu seria Twilight in care l-a interspretat pe vampirul Edward! De parca mai trebuia sa spunem! Cele trei filme nu numai ca au facut o mica avere pentru Summit Entertainment, dar l-au pus pe actor pe harta noilor idoli din randurile adolescentilor de pretutindeni.

Remember Me (2010): Pelicula este o drama romantica despre un tanar pe nume Tyler (Robert Pattinson), care se indragosteste neasteptat, in timp ce incearca sa faca fata tragediei din propria familie. Partener de platou i-a fost chiar Pierce Brosnan, in rolul tatalui.

Viitoarele proiecte il vor tine in forma. In 2011, ne vom reintalni cu Robert Pattinson in doua parti ale seriei „The Twilight Saga: Breaking Down”, in „Bel Ami”, unde va juca rolul unui tanar care manipuleaza femeile pentru a profita de ele, dar si in „Water For Elephants”, unde se va alatura unui circ dupa ce familia sa este ucisa. Cel mai intreresant viitor rol, zicem noi, va fi cel din „Unbound Captives”, unde interpreteaza rolul unui barbat care salveaza o vaduva (Rachel Weisz) si care promite sa-i fie alaturi in incercarea de a-si gasi copiii rapiti.

1 comentarii:

hollywoodstars spunea...

arata oribil atunci

Trimiteți un comentariu