Cele 25 de cupluri mai romantice in filme

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgO8vgpRXsVOeJhdCf6eDowf1K8cES7O_Igf2WANvkEPqEm5zg9U7vPXJHVcLkxA1oAuXPuhgG9mmdl_PmB7k_fhkRE6vh3kNhVJ5SriydEvTliIUCGHsZqQPNjiQmIO2Uy_cTmftWoerg/s1600/7.jpgÎn "Adventureland", fata Amurg (Kristen Stewart) este Emily, care acum locuieşte în mijlocul deceniului al optulea, în cazul în care rock, droguri şi sex a fost tema de tineri rebeli, retras si plin de durere.

Cand familia lui Iacov (Jesse Eisenberg) se încadrează version Economie, forţat Si Sa Aceasta este şansa întoarcă Intr-un cartier al clasei Vechi Mijloc, solutii Singur decât pentru Viitor Colegiu Plati sa lucreze semestrul un parc de distractii.
Acolo, il intalneste pe Emily, care trăieşte într-o aventură secretă cu un bărbat căsătorit, dar chiar că se poate opri dragostea pe care James începe să se simtă pentru ea ...

Şi în timpul acelei decade glorios, un blitz inteligent, amuzant si interesant înapoi la anii '80, povestea de dragoste a doi tineri afară pentru a fi emoţională şi adevărat.



Este plin de lucruri amuzante, negocierile sunt pseudo-intelectuali, şi are prostul sentimentale care încălzeşte inimile noastre, ne muritori.

1 comentarii:

hollywoodstars spunea...

ce interesant................

Trimiteți un comentariu