Robert Pattinson, enervat de scenele fierbinţi dintre Kristen Stewart şi Viggo Mortensen

Starul din TWILIGHT ţine morţiş să fie pe platourile de filmare de la ON THE ROAD, să-şi supravegheze iubita.
http://cdn.celebuzz.com/cb/assets/imgx/4/5/6/9/7/9/1/gallery-4569791.jpg?v=1283555050
Robert Pattinson nu a fost de acord ca iubita sa, Kristen Stewart, să joace rolul Marylou Moriarty în adaptarea cinematografică a romanului ON THE ROAD al lui Jack Kerouac, publicat in 1957. Actrița în vârstă de 20 de ani are de filmat pentru ON THE ROAD multe scene fierbinți, inclusiv o scenă de sex în trei. "Rob plănuiește să fie pe platou, nu pentru că e vorba de un rol într-o dramă, ci pentru ca Kristen chiar are de jucat o partitură riscantă. Sunt o grămadă de scene de sex cu Viggo Mortensen și el vrea să se asigure că va fi vorba de la început până la sfârșit de joc", a declarat o sursă din anturajul actorului, potrivit Hollywood Life. "Kristen i-a spus că nu vrea ca el să vină pe platou, dar Rob a refuzat, când a auzit că scenele cele mai fierbinți le va filma cu Viggo, care arată super", a adăugat sursa citată.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhw74dW25NziCFvWPDWwXlup9zZQtiu04DvGFvSwxL-pNa1tjwMYjiPYvR92aPulfOusLJZrJOo3ShRzKgsk1FBfa0Pz1yMIqYcn8JbmyQKK3RzQztQDHN-xFtWyq6rh_NbMwnwhuDvLE4z/s320/viggo_mortensen6.jpg
Viggo Mortensen, în vârstă de 51 de ani va juca rolul lui Old Bull Lee, personaj despre se spune că a fost inspirat de scriitorul William S. Burroughs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu