Robert Pattinson a plecat in road trip prin State


Robert Pattinson si-a luat o scurta vacanta dupa ce pare sa fi incheiat filmarile la Water for Elephants. Actorul calatoreste prin SUA, iar tinta sa, spun unele surse, este New Orleans, unde Kristen Stewart lucreaza in aceasta perioada la un nou film.
http://thevampireclub.files.wordpress.com/2010/09/ad13s.jpg?w=307&h=303 Showbizspy sustine ca Pattinson a fost zarit sambata, 4 septembrie, undeva prin Arizona, iar apoi s-ar fi indreptat spre New Mexico, unde a fost surprins duminica seara luand cina in restaurantul Galisteo Bistro alaturi de cativa prieteni. Imbracat casual in jeansi negri, tricou gri si un hanorac alb, actorul de 24 de ani a ajuns luni intr-un bar din Lubbock, Texas, alaturi de un grup de prieteni care il insotesc in calatorie. Pattinson s-ar indrepta, spun unele surse pentru E!News, spre New Orleans pentru a o vizita pe Stewart la filmarile pentru pelicula On the Road. Kristen are un rol principal in ecranizarea romanului On the Road si nu pare sa aprecieze ca Pattinson o tot viziteaza la filmari. “Se comporta cu Rob ca si cum ar fi asistentul ei uneori, il trimite sa faca cumparaturi. Nu este prea fericita ca vine s-o vada la filmari. Dar, se pare ca lui Rob ii place tocmai acest aspect, faptul ca ea nu-l trateaza ca si cum ar fi special”, a spus o sursa.

1 comentarii:

Bianca spunea...

A plecat in road trip...da-l naiba ca ala tre sa plece in alta parte iti spun eu.Acasa sa isi rada barba aia de popa sau mos craciun :)):)):))

Trimiteți un comentariu