Secrete din sezonul doi



Au fost patru luni de agonie de cand am primit ultima doza de The Vampire Diaries, dar asteptarea va lua sfarsit in acesta saptamana odata cu inceperea celui de-al doilea sezon.

Cand am vizitat ultima data Mystic Falls, Jejemy (Steven R. McQueen) a inghitit niste pastile si sange de vampir cu speranta de a se alatura mortilor vii; ceva mostruos sta ascuns in spatele ochilor lui Tyler (Michael Trevino); si Damon (Ian Somerhalder) credea ca a sarutat-o pe Elena (Nina Dobrev), dar era de fapt Katherine (tot Nina Dobrev) care pretindea ca este dublura ei.

In momentele de final, Katherine i-a taiat cu violenta degetele lui Jonathan (David Anders) si l-a injunghiat cu cateva secunde inainte sa ajunga Elena acasa.
La ce ne putem astepta in acest sezon? Va raspundem la intrebari...

Katherine si Elena vor veni fata in fata?
Producatorul executiv Julie Plec spune ca confruntarea perechii identice este una din " cele mai mari surprize ale sezonului", in timp ce creatorul seriei Kevin Wiliamson declara ca Elena va descoperi de ce ea si Katherine seamana atat de mult. "Raspunsurile nu sunt acelea pe care vrea sa le auda", ne tachineaza.

Ce impact va avea intoarcerea lui Katherine asupra triunghiului Stefan/Damon/Elena?
"Triunghiul va deveni patrat", ne dezvaluie Julie. "Katherine vrea sa fie sigura ca povestea de dragoste dintre Stefan si Elena intra in impas. Va fi amuzant sa ii vedem pe Stefan si Katherine unul impotriva celuilalt."

Jeremy va fi vampir cand il vom revedea?
Tot ce ne poate spune Julie este ca "va iesi de cealalta parte cu un simt mult, mult mai profund si mai puternic despre el insusi."

Ce se intampla cu Tyler?
Tyler va fi in prim-plan in acest sezon iar personajul sau va suferi transformarea insinuata la sfarsitul sezonului. Nu numai ca va trebui sa faca fata mortii tatalui sau, dar de asemenea va trebui sa se obisnuiasca cu sosirea misteriosului sau unchi Mason (Taylor Kinney), care il ajuta sa se impace cu o mare revelatie.
"Este blestemat", a declarat interpretul sau, Michael. "Blestemul Lockwood."

Este Jonathan Gilbert mort?
Desi Katherine l-a injunghiat la sfarsitul sezonului, unchiul John va reveni in sezonul doi - dar se va intelege mai bine cu Elena de data aceasta?
Este extrem de dificil pentru Elena sa vada ceva bun in mine," a declarat David Anders. "Nu sunt prea placut in Mystic Falls!"

La ce sa ne mai asteptam?
Bonnie va deveni mult mai puternica. Va trebui sa o infrunte pe Katherine - si ea este o noua bestie," a declarat Katerina Graham.
sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu