Stiri locale despre obrirea lui Robert in Lubbock-Texas

Actorul ce-l joaca pe vampirul Edward Cullen a pozat cu niste persoane din staff-ul Crickets,in timp ce alte persoane aglomerau strazile,sperand sa vada ceva.


Actorul Robert Pattinson a facut o oprire la Barul Crickets and Grill in Lubbock,luni seara.
Brittni Vivion,o chelnerita de la Crickets a spus ca Pattinson a trecut nerecunoscut timp de aproape 4 ore inainte sa se realizeze cine este.


"A venit pe la 5,exact cand se schimba tura.Nimeni n-a observat ca era Robert Pattinson pana pe la 9 si intr-un final 2 barmani l-au intrebat si el intr-un fel a negat la inceput,dar a spus ca el e.Si asa s-a raspandit vestea si cam 20 de minute mai tarziu,aveam o gramada de fete care intrau.Se aruncau peste el.Intr-un final a trebuit sa inchidem barul si n-am mai lasat pe nimeni sa intre pentru ca era pur si simplu nebunie",spune Vivion.


Pattinson a parasit barul la ora de inchidere,iesind prin spate.


Nu se stie de ce Pattinson era in Lubbock.Dar unele site-uri au indicat ca s-ar duce in New Orleans unde colega lui Twilight si partenera lui in viata adevarata,Kristen Stewart,filmeaza un film.


"Era o multime larga de fete care doar tipau si se uitau pe geamuri si usi ,si erau camere,toata lumea avea camere,incercand sa-i faca poze.Afara erau mai multi politisti si dirijau traficul,asigurandu-se ca oamenii nu opresc.Multi oameni incercau sa opreasca si sa vada ce se intampla".




Rob Pattinson a fost vazut in Lubbock,Texas la Barul Crickets Sports in ziua de 6 sept 2010 [luni].Nimeni nu stie de ce era acolo,dar mai era cu 2 tipi.Oamenii postau stirile pe Facebook.


...peste 200 de fete stateau in afara usii din fata.El a cantat karaoke si le facea cu mana fetelor din cand in cand.M-am dus la usa din spate,gandindu-ma ca pe acolo ar trebui sa iasa.Pe la 1:30 A.M. o masina alba a aparut...


...masina unui ofiter,urmat de alti 2 politisti a tras in spate si Rob si cei 2 prieteni au iesit si au intrat in masina.Masina politiei a blocat strazile ,fiind imposibil sa fie urmarit.

Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu