Nuvela „The Short Second Life of Bree Tanner” va fi ecranizata!


După ce au anunţat că cele două părţi ale „Breaking Dawn” vor fi ultimele lungmetraje din universul creat de Stephanie Meyer, producătorii spun că doresc să mai realizeze cel puţin un film bazat pe o carte a scriitoarei.
http://www.edwardsmeadow.com/BreeTannerSidePic.jpg
Este vorba despre o adaptare a nuvelei „The Short Second Life of Bree Tanner” şi este anunţat că va intra în producţie la scurt timp după lansarea celei de-a doua părţi a „Breaking Dawn”, în 2012. Nuvela este o componentă a seriei „Amurg”, dar, spre deosebire de cele patru romane, în care naratorul este Bella Swan, aici povestea este spusă de Bree Tanner, o tânără transformată în vampir de malefica Victoria. Proiectul se află în stadiu incipient, iar producătorii încă sunt în căutarea protagoniştilor. Un nume vehiculat este al lui Chloe Moretz, care a mai jucat anul acesta în „Kick-Ass“. De asemenea, conform zvonurilor, o altă persoană dorită pentru a o interpreta pe Bree Tanner este sora actriţei Dakota Fanning, Elle.

1 comentarii:

Bianca spunea...

Da este o idee..dar mie mi-ar placea mai mult daca ar fi tot Jodelle Bree..si Riley tot Xavier si Victora tot Bryce..ma rog in concluzie sa fie tot actori care aufost inafara de ..personajele noi la care tre sa caute alti actori.

Trimiteți un comentariu