Detalii despre cina productiei "Breaking Dawn"!

 
Acesta este genul de ştiri care provoacă tahicardie! Deoarece aceasta înseamnă că se întâmplă cu adevărat!Sa întâmplat săptămâna trecută,cina oficiala a experientei principale ale Breaking Dawn, în prezenţa:Trio-ului, Ash, Nikki, Kellan, director, producţia si ceilalti membri din film.Verificand fiecare detaliu din poveste! 
O seara romantica cu Robert Pattinson şi Kristen Stewart, şi întreaga productie "Dawn"!In cazul in care nu stiati filmarile pentru "Breaking Dawn" au inceput,in Baton Rouge,Louisiana.
Sursa noastra ne spune ca regizorul filmului.Bill Condon,a inchiriat o camera privata de le Fleming's Stekhouse si a avut aproximativ 30 de persoane printre invitati,inclusiv Taylor Launter,Kellan Lutz,Ashley Greene si Nikki Reed.

Bineinteles ca Robert si Kristen au fost complet afectuosi unul cu celalalt in fata tuturor membrilor si colegilor sai.Aproape toata noapta nu si-au dat drumul de la mana.Rob purta un tricou cu o camasa si pantaloni negri,iar Kristen a fost in blugi.Ei au stat langa directorul Condon,Ashley si Nikki,si-au petrecut cea mai mare parte din noapte vorbind unul cu celalalt.

                                                                 Traducerea:YMB

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu