Pattinson şi Stewart, pasionaţi de jocurile de societate

Robert Pattinson (24 de ani) şi Kristen Stewart (20 de ani) au devenit fani ai jocurilor de societate – şah, Monopoly, Scrabble etc. Ei organizează sesiuni de jocuri pe platourile de filmare de la „Breaking Dawn”, următorul film al seriei „Saga Amurg”, anunţă femalefirst.co.uk.
http://www.tvmania.ro/wp-content/uploads/2010/10/Robert-Pattinson-+-Kristen-Stewart-300x300.jpgCuplul i-a invitat la joc pe colegii Taylor Lautner (18 de ani) şi Ashley Greene (23 de ani), pentru a trece peste momentele plictisitoare din pauzele de filmări. Însă Robert Pattinson şi Kristen Stewart au devenit atât de obsedaţi să câştige, încât unele jocuri se termină cu mici certuri.
„Rob şi Kristen stau cu orele degeaba pe platourile de filmare şi s-au apucat de jocuri de societate. Devin foarte competitivi şi se mai enervează ocazional”, spune o sursă.
Interpretul vampirului Edward Cullen a lăudat-o pe iubita sa, care o interpretează pe muritoarea Bella în „Saga Amurg”, pentru că este o „femeie adevărată”.
„Ce îmi place în mod special la ea este că ne asemănăm, nu se lasă ameţită de fani şi de atenţia primită din partea presei. Rămâne fidelă propriilor convingeri şi este foarte deşteaptă pentru vârsta ei”, explică Robert Pattinson.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu