Kristen Stewart: Cu cine se saruta acum?(si nu este Robert Pattinson)

 
Din fericire, Robert Pattinson nu pare genul de om gelos. 
Pentru că, dacă ar fi fost aşa ... Poate ar fi o problemă pentru a vizualiza adaptare filmul viitoare de Jack Kerouac On The Road. 
Toată lumea ştie că Kristen Stewart scenele  în film cu Walter Salles si Garrett Hedlund.Pentru ca scenele intime dintre el şi Kristen Stewart în film Hedlund spune: "Mai sunt câteva".
Cu toate acestea, ceea ce va face tăiate, nimeni nu ştie.Hedlund insistă, "Walter nu am văzut nici măcar ceea ce am făcut în fiecare zi", spune el."Ştii, nu există pur şi simplu nu a fost bugetul pentru ea. Doar impulsionarea şi împinge înainte. "
Asa ca atunci cand vom vedea filmul?"Cred ca la sfarsitul anului sau la inceputul anului viitor."A fost câteva luni pentru dl Hedlund.Nu numai a fost Minnesotan în ţară puternică, şi a avut rolul său propriu alaturi de Jeff Bridges în continuare Tron. 
Este de a lua o pauză în acest moment, dar spune ca lui i-ar  plăcea să lucreze cu True Grit cu regizorii Joel şi Ethan Coen. "Acestea sunt doar două dintre cele mai frumoase femei pe care i-am intalnit", spune el.
"Y", adăuga cu un zâmbet mare Midwest, care sunt în Minnesota! "
 Traducerea:YMB

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu