Robert Pattinson, Kristen Stewart si Dakota Fanning, printre celebrităţile capturate pe panza la expozitia târziu Richard Phillips "

  Photobucket
Robert Pattinson, Zac Efron şi Miley Cyrus sunt trei dintre celebritatile de facilitate la expoziţie cele mai recente Richard Phillips "Most Wanted.
Artistul a ales zece celebritaticu care sa se confrunte la caracteristică în expoziţie, care se concentrează pe celebrităţi" "Capacitatea de a domina celebritate-media cu a publicat detalii ale vieţii lor publice şi private. "
Şi în loc de pictură doar stele se confruntă direct pe pânze, Phillips a decis să utilizeze logo-urile de branduri de lux din spatele lor pentru a reprezenta obsesia din lume, cu avere.


 PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Imaginile au fost expuse la o previzualizare special al expozitiei White Cube din Londra.Noaptea trecuta,la care au participaat oaspetii,inclusiv Ronnie Wood si Welch Florenta.
Vorbind despre picturile recente, Phillips a explicat: "am decis sa  începe unde Warhol si pop art s-au oprit.
"Dupa organizarea concursului in studioul meu pentru a gasi cele mai bune fete pentru covorul rosu de la raul constant de imagini,un compozitr a fost facut de cele mai bune dintre cele mai bune expresii ale lui Pattinson.
"Pline de culoare şi detaliate, Louis Vuitton a fost pe fundal pentru a sugera un context fictiv aproape de brand care a fost proporţional cu poziţi ca cel mai popular membru al grupului.
"La scară largă, portrete tradiţional-pictate de stele set împotriva logo-ul de moda backdrops pas-şi-repetă forma o versiune ciudat umanizat a acestui realism economic principal."
Alte celebritati incluse în expoziţie sunt Taylor Swift, Justin Timberlake, Leonardo DiCaprio, Taylor Momsen, Kristen Stewart, Chace Crawford si Dakota Fanning.
Întrebat care dintre picturi sa dovedit a fi preferat lui, Phillips a răspuns: "Când am terminat pe primul loc picturi, a fost Dakota, ca ea a fost ultimul care urmează să fie lucrat şi nu a existat un sentiment pe care am folosit ceea ce am învăţat în experienţa de pictura altora să creeze subtilitatea de expresie care defineşte imaginea ei publice în acest moment în viaţa ei.
"Având în privire Social Network ieri, de azi graviteza spre Justin Timberlake, cum îmi place modul în care realness ciudată de portretul acestuia şi în special proiectele lui ochii intensitatea de talentul său nu numai în marea performanta în film, dar în muzica sa de asemenea. "
Expoziţie cele mai recente Phillips A fost inspirat când a văzut pictura lui Spectrum prezentate pe lovit SUA show TV Gossip Girl.
El a explicat: "Exista această relaţie specială de aprobare. Este abstracţie de ceea ce celebritate poate face. "
Cele mai dorite deschide astăzi şi se execută până la 05 martie la Galeria White Cube.


Traducerea:YMB

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu